Healing

Healing2024-03-02T13:43:39+00:00

Healing

Met de aura / chakra healing wordt je aura schoongemaakt en gevitaliseerd. Ook worden je chakra’s uitgebalanceerd en energetische blokkades weggehaald. Je zal hierdoor beter in balans gaan voelen, meer bij jezelf kunnen blijven en beter in je kracht kunnen staan. Je energieniveau gaat weer omhoog en je hoofd en lijf komen tot rust. Ook wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam geactiveerd, waardoor je beter in staat bent je aura en chakra’s in balans te houden. Healing zet het proces in gang waarin jij naar je ware zelf toe groeit.

Voor de aura / chakra healing kan er gebruik worden gemaakt van edelstenen die we toepassen volgens het boek ” the seven sacred flames” en we ook gebruik maken van de Opgestegen Meesters, Aartsengelen en bepaalde muziek met een bepaalde frequentie.

De behandeling ( healing ) inclusief het voor -en nagesprek duurt 1,5 uur.

Tijdens de healing lig je (gekleed) op de behandeltafel.

“EEN HEALING ZET HET PROCES OP GANG WAARIN JIJ NAAR JE WARE ZELF TOEGROEIT”

De aura:

De aura is het uitstralingsveld van de mens, een natuurlijk energieveld dat zich in meerdere lagen om je heen bevindt. De aura bestaat uit zeven lagen, die ieder hun afkomst hebben in het menselijke lichaam. Elke laag heeft zijn eigen functie, weergeeft onze lichamelijke, emotionele, geestelijke en spirituele toestand en is continu in beweging. Als je lekker in je vel zit heb je een groot uitgestrekt aura, waarin de energie soepel door de diverse lagen van buiten naar binnen stroomt en vice versa.

Als je mentale of fysieke conditie niet goed is, is mogelijk je aura vervuild geraakt. Er kunnen ook gaten en je aura zitten of hij kan gescheurd zijn, waardoor de energie letterlijk van je wegvloeit. Een verzwakte aura maakt je dus kwetsbaar voor invloeden van buitenaf. Vermoeidheid en een verminderde weerstand kunnen hier een gevolg van zijn.

De chakra:

In het binnenste van je lichaam en in het energieveld draaien 7 energiecentra rond ( dit zijn de hoofdchakra’s ). Ze bewegen als draaikolken en hebben elk hun eigen unieke en belangrijke functie op de werking van het lichaam, de geest en onze emotie. Je kunt chakra’s zien als communicatiemiddel tussen energie en het fysieke lichaam. Ze kunnen energie opnemen of weg laten stromen.

Wanneer een chakra minder goed functioneert, verstoort dat in eerste instantie alleen het gebied waar de desbetreffende chakra mee in verbinding staat. Wanneer daar niets aan gedaan wordt, dan zal ook het chakra ernaast verstoord raken. Als de energiestroom van een chakra geblokkeerd of verstoord raakt, zal zich dit vroeg of laat gaan uiten in bepaalde klachten echter ook onze gevoelens kunnen erdoor veranderd worden. Zo kan het je verhinderen om een gevoel van rust en harmonie te ervaren in je leven.

Afspraak maken